Nieuws/Entertainment

Demi Lovato: 'Ik blijf vechten'

Hollandse Hoogte

Demi Lovato heeft voor het eerst van zich laten horen nadat ze in het ziekenhuis werd opgenomen na een overdosis. „Ik dank God dat hij me heeft laten leven.”

Hollandse Hoogte

Demi schrijft verder: „Ik heb geleerd dat mijn ziekte niet iets is dat verdwijnt of vervaagt met de tijd. Het is iets dat ik continue moet overwinnen en dat heb ik nog niet gedaan.” Bekend is dat ze al jarenlang een drugsverslaving heeft. Op haar negentiende werd ze al eens opgenomen in een afkickkliniek.

In de post bedankt de zangeres verder haar familie, haar team en de medewerkers van het ziekenhuis. „Zonder hen zou ik hier niet meer zijn om deze post voor jullie te schrijven.”

Demi laat weten dat ze blijft vechten, maar dat ze er nog niet is. „Ik heb nu tijd nodig om beter te worden en ga me richten op het afkicken en mijn herstel. Ik blijf vechten.”

Eind juli werd ze opgenomen in het ziekenhuis na een overdosis. Een assistent trof haar bewusteloos in bed aan. Daarna werd duidelijk dat ze al weken aan de crystal meth was. Inmiddels heeft Demi toegestemd met opname in een afkickkliniek.

Bekijk meer van