Nieuws/Entertainment
2395141
Entertainment

Lance Bass: ik voel me zwaar gebruikt

Lance Bass dacht de deal van zijn leven te hebben gemaakt met de koop van het originele huis van de populaire jaren ’70 serie The Brady Bunch in North Hollywood. De zanger kwam echter bedrogen uit nadat zijn makelaar hem de volgende dag opbelde met de mededeling dat de koop niet doorging, omdat er zwaar boven de prijs werd geboden door een vermogende Hollywood studio. Lance uitte zijn woede en teleurstelling op Twitter.

„Ik voel me gebruikt en heb het idee dat de makelaar mij heeft ingezet om de prijs op te drijven. Dit is toch niet eerlijk als de koop al rond was met mij? Alsof ik kan wedijveren met grote studio’s die bakken met geld hebben?” aldus Lance, die de avond ervoor nog dolgelukkig liet weten dat zijn bod geaccepteerd was. De *NSYNC zanger was van plan het interieur na te maken zoals het destijds in de show te zien was, al werden die opnames gemaakt in een studio en was slechts de buitenkant van het huis daadwerkelijk te zien.

De makelaar reageerde via een statement: „Hoewel we meneer Bass zijn inspanningen waarderen, is besloten het huis naar de hoogste bieder te laten gaan. Wij wensen hem veel succes toe bij het kopen van een ander huis.”

Het was voor het eerst sinds 50 jaar dat het iconische pand weer op de markt kwam.