Nieuws/Entertainment

Veel steun van celebs voor Demi Lovato

Hollandse Hoogte

De persoonlijke boodschap die Demi Lovato op social media heeft geplaatst, krijgt veel bijval van andere beroemdheden. Zo steken onder anderen Jennifer Lopez, Hailey Baldwin, Sam Smith en Macklemore de zangeres een hart onder de riem. Lovato liet voor het eerst sinds haar ziekenhuisopname van zich horen, waarop ze veel reacties kreeg.

Hollandse Hoogte

„Oh liefje...ik stuur je veel liefde”, schrijft JLo. Paris Hilton meldt: „Ik hou zoveel van jou zussie.” Hailey Baldwin stuurt Demi hartjes emoji’s, waar Sam Smith zijn collega omschrijft als ’een prachtige vrouw die een inspiratie is voor velen’.

Macklemore postte een persoonlijke boodschap: „Ik stuur je liefde, Demi. Ik ben zelf heel vaak weer in de fout gegaan, maar de mensen die me konden helpen om weer gezond te worden stonden toch altijd voor me klaar met onvoorwaardelijke liefde en steun. Zo ben ik er voor jou. Onthoud: bekijk het per dag.”

Demi bedankte in een bericht op Instagram onder anderen haar fans en familie voor de steun die ze heeft mogen ontvangen. „Ik ben altijd open geweest over mijn gevecht met mijn verslaving en heb geleerd dat deze ziekte niet zomaar over gaat. Ik moet het zelf overwinnen en daar ben ik nu mee bezig. Ik dank God dat ik nog leef.”

Bekijk meer van