Nieuws/Entertainment
2396401
Entertainment

Snoop Dogg adviseert Liam Payne over liefdesverdriet

Snoop Dogg

Snoop Dogg

Snoop Dogg heeft Liam Payne aangeboden om samen naar Las Vegas te gaan en hem te helpen een nieuwe vrouw te vinden. Volgens de rapper is dat de beste manier om zijn liefdesverdriet te verwerken.

Snoop Dogg

Snoop Dogg

„Het is nooit makkelijk als je relatie eindigt, maar boos worden helpt je niet. Je weet gewoon dat je je dan nog slechter gaat voelen.”, legt Snoop Dogg uit aan de Daily Star. „Ik vind Liam echt te gek. We hebben een paar jaar geleden samen gefeest en ik wil hem echt wel helpen over Cheryl heen te komen.”

Snoop Dogg zegt dan ook precies te weten wat Liam nodig heeft. „Het heeft geen nut om je verzetten. Als je over een vrouw probeert te komen, gaat het om liefde, niet om haat. De beste manier is dan ook om een nieuwe vrouw te vinden. Een die super sexy is, of misschien zelfs wel meerdere vrouwen!”

"Na een weekend met mij weet hij niet meer waarom hij boos was"

„Ik kan hem meenemen naar de beste clubs van Vegas en hem in contact brengen met vrouwen die zo ongelooflijk lekker zijn dat hij al zijn problemen vergeet. Na een weekend met mij weet hij niet meer waarom hij boos was.”

Liam en Cheryl maakten onlangs bekend na twee en een half jaar een einde te hebben gemaakt aan hun relatie. Ze hebben samen een zoontje van zeventien maanden.