Nieuws/Entertainment
2398878
Entertainment

’Hayden Panettiere heeft nieuwe liefde’

Hayden Panettiere lijkt weer gelukkig in de liefde. De man waarmee ze onlangs hand in hand werd gespot in Los Angeles, is volgens E! News Brian Hickerson. Afgelopen weekeinde werd duidelijk dat Haydens relatie met bokser Vladimir Klitschko na negen jaar is gestrand.

De 28-jarige Hayden is volgens ingewijden dol op haar eveneens 28-jarige nieuwe liefde. „Hij komt uit het zuiden van Californië en verhuisde naar Los Angeles in de hoop het te maken als vastgoedhandelaar en acteur”, wist een bron E! News te vertellen over Brian. „Hij is nog maar net bezig als acteur, gaat naar castings en hoopt op een doorbraak.”

Volgens de ingewijde leerde Hayden Brian kennen via gezamenlijke vrienden. „Brian is haar klankbord sinds Hayden en Vladimir uit elkaar zijn. Hij is er echt voor haar.” Volgens de bron kent de actrice en zangeres haar nieuwe liefde ongeveer een maand.

Wanneer Hayden en Vladimir, die samen een driejarige dochter hebben, uit elkaar zijn gegaan, is niet bekend. De afgelopen jaren doken meermaals geruchten op dat de liefde tussen Hayden en de dertien jaar oudere bokser over was. Hun dochter Kayla woont volgens de ingewijde voornamelijk bij Vladimir. „Hayden en Vladimir kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden”, weet de bron. „Ze maken deel uit van elkaars leven en dat blijft zo. Hayden is weer in Los Angeles en denkt na over haar toekomst.”