Nieuws/Entertainment
2399428
Entertainment

Strikt Privé

Tjonge jonge, zou er nu dan voorzichtig een einde komen aan in elk geval het aller heetste gedeelte van de Zomer van 2018, dat ik uit respect met hoofdletter schrijf? Langzaam komt de thermometer tot bedaren, maar de sterren vermaken zich nog steeds op de stranden van Europa waar zij vakantie vieren.

De koninklijke familie doet dat in Griekenland, waar KONING WILLEM-ALEXANDER en KONINGIN MÁXIMA een villa hebben die tweemaal per jaar wordt bezocht. Hoelang nog? Uit beelden die we u niet mogen tonen zonder weer in de rechtszaal te eindigen, is te zien dat de prinsessen AMALIA, ALEXIA en ARIANE zich er te pletter vervelen. In het Griekse dorp waar zij de zomer doorbrengen, is dan ook helemaal NIETS te doen. Niet voor niets reisde het koninklijk paar dan ook eerst naar Botswana - zoals Privé eerder onthulde.

Is de Griekse MILJOENENVILLA een miskoop?

Smerig verloopt de scheiding van BORIS BECKER en zijn Nederlandse vrouw LILLY. Twee keer kwam de politie er al aan te pas en het lijkt er niet op dat de sfeer tussen beide voormalige echtelieden nog zal opknappen nu zelfs een SPIONAGESCHANDAAL aan het licht komt.

Sterkte met zijn medische problemen wens ik mijn ‘6’-collega PIET PAULUSMA. Dat hij snel, en vaak, maar weer ’oant moarn’ mag roepen!