2399895
Entertainment

Stephen Belafonte is dolgelukkig met voogdij

Mel B en Stephen Belafonte in betere tijden

Mel B en Stephen Belafonte in betere tijden

Stephen Belafonte en Mel B krijgen beiden de voogdij over hun dochter Madison. Ook hebben de twee afgesproken de aanklacht naar elkaar te laten vallen en minstens 180 meter bij elkaar uit te buurt te blijven. De afspraken komen voort uit een drie dagen durende onderhandeling.

Mel B en Stephen Belafonte in betere tijden

Mel B en Stephen Belafonte in betere tijden

Mel B moet de juridische kosten van Stephen van ruim 350.000 dollar betalen en zowel de Spice Girl als Stephen moeten 550.000 apart zetten zodra zij hun huis verkocht hebben om zo hun belastingschuld af te betalen. Ook moet Mel B maandelijks 5.000 dollar aan alimentatie betalen.

„Ik ben ongelooflijk blij”, vertelt Stephen maandag aan de Daily Mail. „Ik ga naar Disneyworld. Ik heb alles wat ik wilde. We hadden dit maanden al geleden al af moeten ronden. Ik ben zo opgelucht dat het eindelijk voorbij is.”

Wel zegt hij teleurgesteld te zijn over de bezoekrechten voor Angel, de tienjarige dochter van Mel B. Haar biologische vader is Eddy Murphy, maar Belafonte heeft haar opgevoed sinds ze een baby was. Hij hoopt echter dat hij haar in de toekomst wel mag bezoeken.

„We wilden eerst alle andere problemen opgelost hebben, dus ik besloot dit even naast me neer te leggen. Het is goed mogelijk dat ik het op een later moment nog een keer aankaart. Ik wil namelijk heel graag tijd doorbrengen met Angel.”

Hoewel ze hebben afgesproken bij elkaar uit de buurt te blijven, wordt er wel een uitzondering gemaakt op de regeling als het gaat om speciale gelegenheden rondom hun dochter Madison.

Mel B en Stephen zetten vorig jaar na een huwelijk van tien jaar een punt achter hun relatie. De zangeres stelde destijds dat ze jarenlang is mishandeld door haar man. Ook beweerde ze dat hij en hun nanny jarenlang een affaire hadden.