Nieuws/Entertainment
2403402
Entertainment

Kourtney Kardashian trekt stekker uit relatie met toyboy

Kourtney Kardashian (34) heeft haar relatie met toyboy Younes Bendjima (25) beëindigd. En het lijkt erop dat dat Younes weinig kan schelen, want hij werd in Mexico gespot met nieuw vrouwelijk schoon aan zijn zijde...

TMZ spotte hem met Jordan Ozuna, een voormalig serveerster van Hooters, die eerder met onder andere Tyga en Justin Bieber datete. Saillant detail: Jordan legde het aan met Tyga, nadat zijn relatie met Kylie Jenner, het halfzusje van Kourtney, voorbij was.

Kourtney en Younes hebben elkaar inmiddels ontvolgd op Instagram. De twee maakten onlangs via social media ruzie, omdat het model het zat was dat de Kardashian-telg maar de hele tijd foto’s van zichzelf deelt waarop ze schaars gekleed is. Onder een foto van Kourtney in een stringbikini schreef hij: „Is dit wat je moet doen om leuk te worden gevonden?” Volgens TMZ was dit echter niet de reden van de breuk.

De twee leerden elkaar in 2016 kennen tijdens de Paris Fashion Week, vlak voordat haar zus Kim beroofd werd in de Franse hoofdstad.