Nieuws/Entertainment
2404058
Entertainment

Temptation-Jolien had voorspellende droom over zwangerschap

Herbert en Jolien

Herbert en Jolien

Herbert en Jolien uit Temptation Island maakten in mei bekend hun eerste kindje te verwachten. Inmiddels weet het koppel dat ze over drie maanden een zoontje kunnen omarmen. Jolien vertelt aan het weekblad TV-Familie dat haar zwangerschap zich via een droom aankondigde.

Herbert en Jolien

Herbert en Jolien

„Het wordt een jongetje’” verklapt Jolien gelukkig. „We hebben al een naam gekozen. Maar ik verklap natuurlijk nog niet welke.” Joliens zwangerschap verloopt tot nu toe soepel en ze heeft nog geen last van zwangerschapskwaaltjes. Het koppel is dan ook door het dolle heen. „Zeker sinds we weten dat we een zoon krijgen. Herbert ziet dat vollédig zitten. En ik ook, natuurlijk.”

Jolien en Herbert hebben na zijn slippertje in Temtation Island een betere relatie dan ooit. „We zijn als koppel een stuk sterker dan vóór het programma.” Toch waren ze nog niet bezig met kinderen. „Toen ik vaststelde dat ik zwanger was... Dat is wel een raar verhaal. Ik droomde ’s nachts dat ik in verwachting was. Dat was echt een heel bizarre droom. Toen ik ’s ochtends opstond, ging ik direct een zwangerschapstest kopen. En wat denk je? Die was positief!”

Hoewel de schrik er bij het koppel flink inzat, is hun baby meer dan gewenst. „Herbert lag nog in bed toen ik het hem vertelde. Hij schrok net zo hard als ik toen ik de uitslag zag. Na die eerste schok begonnen we allebei te huilen. Van geluk welteverstaan. Dat was een heel intens moment.”