Nieuws/Entertainment
240691896
Entertainment

Automerk Jeep verwijdert commercial Bruce Springsteen

Slecht nieuws voor Bruce Springsteen. Nadat eerder bekend werd dat de zanger in november 2020 aangehouden werd voor rijden onder invloed, te hard rijden en het drinken van alcohol op verboden terrein, heeft het automerk Jeep zijn Super Bowl-commercial per direct offline gehaald. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Springsteen was afgelopen zondag tijdens de reclamebreak van de Super Bowl te zien in een spotje van Jeep, waarin hij Amerikanen opriep om nader tot elkaar te komen. Maar die boodschap komt niet meer echt over na zijn aanhouding, aldus The Hollywood Reporter. Woordvoerders van het automerk wilden verder niet ingaan op hun besluit, al lieten ze wel weten 'dat het ongepast zou zijn om de reclame uit te zenden voordat er meer duidelijkheid is'.

'The Boss' werd op 14 november gearresteerd in een beschermd natuurgebied in Sandy Hook in New Jersey. Wel heeft de zanger 'normaal meegewerkt tijdens het proces'. Het was de eerste keer dat Springsteen is aangehouden vanwege rijden onder invloed.

De commercial is vooralsnog nog wel te zien op Springsteens Instagram.