Nieuws/Entertainment
2409152
Entertainment

Presentator Catfish stopt ermee

Max Joseph stopt als presentator van het MTV-programma Catfish. Max maakte de show zeven seizoenen lang samen met Nev Schulman.

Catfish draait om de wereld van online dating. Deelnemers willen weten of ze slachtoffers zijn van ’catfishing’, waarbij mensen zichzelf online een valse identiteit aanmeten. De serie is gebaseerd op de film Catfish, waarin presentator Nevs eigen ervaringen centraal stonden.

Max liet woensdag op Twitter weten: „Helaas is voor mij de tijd gekomen om afscheid te nemen van Catfish. Het werken aan deze show was een van de meest betekenisvolle ervaringen in mijn leven. Ik heb veel geleerd over mezelf, mijn land en menselijk gedrag in het algemeen. Nev en ik zijn als broers geworden en jullie hebben onze bromance zien opbloeien.”

De regisseur legt uit dat hij meer tijd wil hebben voor zijn werkzaamheden als film- en documentairemaker. „Ik probeer nu al een tijd twee carrières te combineren. Alhoewel het een droom is die uitkomt om zoveel werk te hebben, kan ik het niet langer in mijn leven passen.”

Max nam in het vierde seizoen van Catfish gas terug om zijn film We Are Your Friends, met Zac Efron en Emily Ratajkowski, te draaien. Het is niet duidelijk of hij al aan een nieuw filmproject is begonnen.