Nieuws/Entertainment
2410232
Entertainment

Rita Ora onder contract bij modellenbureau Kate Moss

Rita Ora is al jaren fan van Kate Moss (l.)

Rita Ora is al jaren fan van Kate Moss (l.)

Voor haar toekomstige modellenklussen wordt Rita Ora vertegenwoordigd door het modellenburau van Kate Moss. Dat laat de zangeres weten op Instagram.

Rita Ora is al jaren fan van Kate Moss (l.)

Rita Ora is al jaren fan van Kate Moss (l.)

Dream Team, verheugd dat ik kan aankondigen dat ik nu bij Kate Moss Agency aangesloten ben”, schrijft Ora bij een foto van haarzelf met het 44-jarige supermodel.

Ze vindt het een eer om met Kate te werken, vertelt ze aan The Sun. „Kate is altijd al een mentor en een vriendin voor het leven geweest. Ik zag haar carrière en haar onderneming groeien, waarbij ze zichzelf wist te vestigen als een van de belangrijkste en meest herkenbare merken. Het voelde heel natuurlijk om samen aan de slag te gaan.”

Moss richtte haar agentschap op in september 2016 met als thuisbasis Londen. Ook zij deelde de foto van het dream team op het Instagramaccount van haar bureau.Volgens de krant stond de 27-jarige in Kosovo geboren Britse eerder zes jaar onder contract bij Next Model Management, maar viel ze uit gratie omdat ze te laat op fotoshoots kwam en klaagde over het budget van campagnes waarin ze te zien was. Vorig jaar presenteerde Rita diverse afleveringen van America's Next Top Model.