Nieuws/Entertainment
2410680
Entertainment

’Broertje Bella en Gigi presteert onder de maat’

Anwar Hadid

Anwar Hadid

Het internationale model Anwar Hadid werd speciaal Australië ingevlogen voor de David Jones Fashion Show in Sydney. Maar het broertje van topmodellen Bella en Gigi presteerde onder de maat, verklapt een insider aan Daily Mail.

Anwar Hadid

Anwar Hadid

„Hij leek overal te willen zijn, behalve op aarde”, is het stevige commentaar van de bron. En dat terwijl alle ogen op Anwar gericht waren, met zijn wereldberoemde zussen. De verwachtingen waren dus nogal hooggespannen, maar het 19-jarige model kon het voorlopig niet waarmaken. Hij leek ’totaal verveeld’, schrijft de krant, die de videobeelden van zijn loopjes tijdens de show bezit. En dat terwijl hij volgens geruchten toch zo’n tweehonderdduizend dollar betaald kreeg voor zijn driemalige verschijning op de catwalk.

De jonge Anwar moet het nu nog afleggen tegen zijn zussen en zelfs tegen moeder Yolanda, die in de jaren ’80 en ’90 een lucratieve catwalkcarrière had. Maar hij heeft nog tijd; het duurde immers ook even voor Bella dezelfde supermodellenstatus wist te veroveren als haar zus Gigi. Bridget Veals, algemeen manager van David Jones, neemt Anwar zijn onderpresteren in elk geval niet kwalijk, laat ze in The Daily Telegraph weten. „Iedereen mag zichzelf zijn op de catwalk.”