Nieuws/Entertainment
2413413
Entertainment

Kaj Gorgels wil niet klagen over fans

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels kwam met een aantal goede voornemens terug van Expeditie Robinson, maar die gingen al snel de deur uit. „Van al die goede voornemens die ik daar had, daar is eigenlijk niks van terecht gekomen”, vertelde de presentator aan FHM.

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels

„Als je op dat eiland zit, denk je: hé, ik kan eigenlijk best goed zonder telefoon”, vertelde Kaj, die tijdens zijn deelname aan het survivalprogramma van RTL ook ontdekte dat hij het gewoon prima naar z’n zin kon hebben door op een rots te zitten en voor zich uit te staren. „Dan ga je naar huis met het idee van: nou, ik ga echt minder met dat apparaat aan de slag. En dan kom je thuis en zit je weer als een zombie achter je scherm.”

Voor zijn carrière heeft Expeditie Robinson grotere gevolgen gehad, merkt Kaj. „Er waren al wat mensen die mij kenden, maar je bent door zo’n programma opeens mainstream.” Die bekendheid heeft ook een keerzijde, maar daarover wil Kaj niet zeuren. „Ik heb nog nooit een foto geweigerd, oprecht niet.”

„Maar ja, het is wel zo dat als je op een gegeven moment uitgaat met je vrienden en je hebt zelf ook een sappie op dan ben je gewoon met je vrienden en dan vind je het wel irritant als je constant aangetikt wordt. Dat is de keerzijde, maar tegelijkertijd heb ik zoiets van: ’Je moet er niet over klagen, want je komt zelf met je bek op televisie en je wil dat zoveel mogelijk mensen naar je programma kijken’. Dan moet je ook niet raar doen op de momenten dat je herkend wordt, toch?”.