Nieuws/Entertainment
2413883
Entertainment

Kim Feenstra herdenkt overleden vriend met zijn dochters

Het is donderdag precies tien jaar geleden dat de toenmalige vriend van Kim Feenstra werd doodgestoken na een ruzie. Het model brengt de dag door met de twee dochters van Joshua, zo vertelt ze op Instagram.

„We hebben een speciale connectie die voor altijd zal bestaan. Hoewel we allemaal doorgaan met ons leven, Joshua zal altijd gemist worden, vooral door zijn dochters. Ik ben zo dankbaar voor deze kleine momenten die ik met ze doorbreng en dat ik ze op kan zien groeien. Ik voel me zo trots en ik ben zo blij om te zien dat een deel van zijn ziel in hen doorleeft. Voor mij is dat onbetaalbaar”, zo schrijft Kim.

Naar eigen zeggen heeft ze inmiddels vrede gevonden. „We kunnen onszelf niet blijven pijnigen door in de pijn te blijven hangen. Ik weet dat het moeilijk en hard kan zijn, maar niemand heeft ooit gezegd dat het leven makkelijk zou zijn.”

Joshua werd op 9 augustus 2008 doodgestoken in een huis in Groningen door Arron B. Hij kreeg in 2011 zeven jaar celstraf, maar kwam na vier jaar alweer vrij.