Nieuws/Entertainment
2414533
Entertainment

Tekashi 6ix9ine mogelijk drie jaar de bak in

Tekashi 6ix9ine hangt een jarenlange celstraf boven het hoofd. De rapper zou zich niet aan de afspraken hebben gehouden die hij in 2015 maakte met justitie. Op 2 oktober krijgt Tekashi 6ix9ine te horen of hij daadwerkelijk de bak in moet, meldt Page Six.

Daniel Hernandez, beter bekend als Tekashi 6ix9ine, gaf in 2015 toe dat hij zich schuldig had gemaakt aan het maken van een pikante video met een minderjarige. De rapper en een maatje maakten en verspreidden drie video's waarin een dertienjarig meisje naakt te zien was. Hernandez, die vorig jaar in een interview zei dat hij geen seks had gehad met het meisje, trof een schikking met justitie. Hij sprak onder meer af dat hij een middelbareschooldiploma zou halen, geen seksueel getinte of gewelddadige filmpjes meer zou delen en twee jaar lang de wet niet zou overtreden. De rapper kreeg een voorwaardelijke celstraf van drie jaar.

Die moet hij mogelijk alsnog uit zitten, omdat Tekashi zich niet aan de wet held. Begin dit jaar zou hij een fan hebben mishandeld, Tekashi werd vorige maand gearresteerd. Vanwege die arrestatie miste de rapper het Woo Hah! festival in Tilburg, waar hij acte de présence zou geven.

De rapper, die momenteel de hit Fefe scoort met Nicki Minaj, komt volgende maand alsnog naar Tilburg. Als justitie geen roet in het eten gooit, staat de 'regenboograpper' op zaterdag 15 september in 013.