Nieuws/Entertainment
2414723
Entertainment

Wilfred Genee gaat nóg een talkshow doen

Naast de presentatie van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside, gaat Wilfred Genee nog een talkshow voor de zender doen. Dat laat John de Mol vandaag weten aan Privé.

John de Mol vertelt in het interview met Privé dat hij veel talent ziet bij Genee en ’nog wel een programma op tv zou willen waar hij dat talent kan laten zien’. „Ik denk dan aan een talkshow met Hélène Hendriks. Dat lijkt me een spannende combinatie, The Beauty and The Beast.Maar eerst moet VI weer helemaal staan. „Dan gaan we dáárover nadenken.” Ook Genee liet gisteren bij Laat op Eén weten dat ze aan het praten zijn over een talkshow ’met een dame’ en bevestigde dat de dame in kwestie heel goed Hendriks zou kunnen zijn.

Genee maakte samen met collega’s Johan Derksen en René van der Gijp de overstap naar Talpa, waar ze hun programma in een nieuw jasje voortzetten. Ook Hélène Hendriks koos voor Talpa nadat ze een aantal jaar bij Fox Sports te zien was, en waar ze dit seizoen nog twee dagen per week te zien blijft.

Wilfred zei dat hij in principe helemaal niet weg had gehoeven bij RTL, maar dat hij daar geen andere kansen kreeg. „Toen ik wegging kwamen die er ineens wel, beetje jammer.”