Nieuws/Entertainment
2415640
Entertainment

Ex Tyrese Gibson wil dochter niet afstaan

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

De bittere voogdijstrijd tussen Tyrese Gibson en zijn ex-vrouw Norma Gibson is nog steeds gaande. Norma maakt bezwaar tegen Tyrese’s poging tot eenhoofdig gezag, wat zou betekenen dat hij hun dochter Shayla meeneemt naar Atlanta om bij hem te komen wonen. Dit meldt The Blast.

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

Volgens Norma is het niet in Shayla’s belang om uit haar vertrouwde omgeving in Los Angeles weggehaald te worden. Ze vindt dat de Fast And The Furious-acteur alleen aan zichzelf denkt en Shayla’s leven compleet overhoop gehaald wordt. Vanwege zijn drukke Hollywoodschema is ze bang dat hun dochter alleen opgevoed zal worden door haar stiefmoeder en een nanny.

Daarbij geeft Norma in de door The Blast verkregen documenten aan dat ze ernstige twijfels heeft over de mentale gesteldheid van Gibson, die meerdere malen publiekelijk liet weten ’er helemaal doorheen te zitten’. Zo postte hij eind vorig jaar een filmpje op Instagram, waarin hij huilend meldt zijn dochter zo te missen. Ook zou hij zowel Norma als Shayla mishandeld hebben.

De uitspraak van de rechter moet uitwijzen wie de voogdij van het kind krijgt.

In september wordt Tyrese opnieuw vader; hij verwacht een kindje met zijn nieuwe vrouw Samantha. Het stel is van plan om de baby in Los Angeles te krijgen, maar wil het kind opvoeden in hun huis in Atlanta. Daar is hun relatie vorig jaar op Valentijnsdag begonnen.