Nieuws/Entertainment
2419482
Entertainment

Justin Timberlake schrijft boek over leven

Justin Timberlake is nu ook een auteur. De 37-jarige zanger maakte vrijdag bekend dat hij zijn eerste boek heeft geschreven. Hindsight & All the Things I Can’t See in Front of Me staat vol foto’s en verhalen over belangrijke momenten in zijn leven.

„Jongens, ik heb nieuws! Ik werk hier al een tijdje aan en tot mijn blijdschap kan ik jullie een eerste glimp bieden van mijn eerste boek”, schrijft Justin op Instagram bij een foto van de cover van zijn boek. „Ik kijk ernaar uit om deze foto’s en verhalen met jullie te delen. Het verschijnt op 30 oktober.”

Aan de hand van persoonlijke foto’s en anekdotes kijkt Justin terug op zijn leven en hoe zijn carrière van de grond kwam en hoe het hem lukte om succesvol te blijven in de showbusiness. Maar ook zijn privéleven komt voorbij. Zo staan er foto’s van zijn kindertijd in Memphis in, net als een eerbetoon aan zijn vrouw Jessica Biel en zijn zoontje Silas.

„Op een belangrijk moment in mijn leven, wilde ik de momenten delen die mij de artiest hebben gemaakt die ik vandaag de dag ben”, aldus de voormalige *NSYNC-zanger in een persverklaring.