Nieuws/Entertainment
2419587
Entertainment

Kylie Jenner toegezongen door Dave Chappelle

Kylie Jenner vierde in de nacht van donderdag op vrijdag haar 21e verjaardag. Op het feestje waren een hoop sterren aanwezig en de realityster werd zelfs toegezongen door een van hen.

Niet alleen Kylie’s bekende zussen Kim, Kourtney, Khloé en Kendall Jenner gaven acte de présence. Op het feestje werden ook exen Kris Jenner en Caitlyn Jenner herenigd, net als Kourtney met haar ex Scott Disick. Verder waren Kanye West, Meek Mill, Chris Brown, French Montana, Kevin Durant, Chandler Parsons en Dave Chapelle aanwezig. De laatste zong Kylie zelfs toe in de late uurtjes.

Grote afwezige was Khloé’s vriend Tristan Thompson. De basketballer die vreemdging toen Khloé zwanger was, woonde in Toronto een inzamelingsactie voor een goed doel bij. De NBA-ster schitterde overigens ook in afwezigheid op een grote muurschildering op het feestje. Het kunstwerk toonde vrijwel de hele Kardashian/Jenner-familie, inclusief partners als Kanye West, Corey Gamble en zelfs het kersverse vriendje van Kendall, Ben Simmons, en de ex van Kourtney, Scott Disick. Maar blijkbaar wilde Kylie de vriend van Khloé er niet op hebben.

Sofia Richie

Ook Sofia Richie, de nieuwe vlam van Scott, was afwezig. Maar dat zegt niets over de relatie tussen Richie en de Kardashians. Een ingewijde vertelt aan Us Weekly dat de bekende familie blij is met de dochter van Lionel Richie in het leven van Disick, ondanks het leeftijdsverschil van zestien jaar. „Er is geen ruzie tussen haar en de familie. Ze vinden haar zelfs erg goed passen bij Scott.”

Het was trouwens niet alleen maar feest. Nog voordat Kylie arriveerde op haar eigen feest werd er een jonge vrouw afgevoerd door hulpverleners. De vrouw lag met haar gezicht naar beneden op een brancard terwijl ze de ambulance werd ingetild. Het is onbekend wat er exact met haar is gebeurd, maar volgens ooggetuigen had ze te diep in het glaasje gekeken.