Nieuws/Entertainment
2419818
Entertainment

Dries wil met laatste kans tragedie voorkomen

Dries Roelvink

Dries Roelvink

Dries Roelvink gaat nog een laatste keer de stap wagen om als ’serieus’ zanger aan de slag te gaan. Geen carnavalsmuziek meer, maar liedjes waarin hij naar eigen zeggen zijn kwaliteiten kan laten horen.

Dries Roelvink

Dries Roelvink

„Ik hoop dat het me lukt om na de herpositionering met een lied te komen waarvan heel Nederland zegt: wat zingt hij dit vreselijk mooi, ik krijg er kippenvel van”, zegt Dries zaterdag in de Volkskrant.

„Ik word 1 januari 60, ik wil deze stap nog één keer proberen te maken. Het is een laatste kans”, aldus Dries, die al een eerste stap heeft gemaakt door volgende maand in Paradiso op te treden. „Er zijn theaters die interesse hebben getoond in een tournee na Paradiso en ik mag met het Metropole Orkest twee nieuwe nummers opnemen. Als mensen die nummers slecht vinden, zou dat een enorme teleurstelling zijn.”

Dries beseft dan ook dat zijn ’herpositionering’ vreselijk de mist in kan gaan. Als dat gebeurt zal hij de rest van zijn artiestenleven optreden met de nummers waarvan hij heeft gezegd dat het niet zijn muziek is. „Dat zou dan de tragedie van mijn leven zijn.”