Nieuws/Entertainment
2419826
Entertainment

Dj’s verzamelen zich in Spaarnwoude

Dance Valley

Dance Valley

Dj’s uit de hele wereld komen zaterdag samen in Spaarnwoude voor het eendaagse festival Dance Valley. Ze nemen ten overstaan van tienduizenden dance- en urbanliefhebbers plaats achter de draaitafels in Velsen Valley.

Dance Valley

Dance Valley

Het programma is een combinatie van ’het beste uit de internationale dance en de nationale urban scene’, aldus de organisatie. Het hoofdpodium biedt traditiegetrouw plaats aan grote namen als Fedde Le Grand, Mike Williams, Brooks, Jax Jones en Steve Aoki. Behalve dance geeft ook een aantal urbanartiesten acte de présence, zoals Boef, Lil’ Kleine en Ronnie Flex. De 24e editie van het populaire dance-evenement wordt afgesloten door Showtek. De Eindhovense broers Wouter en Sjoerd Janssen stonden al drie keer eerder op Dance Valley, in 2015 sloten ze het festival ook al eens af.

Op het festivalterrein onder de rook van IJmuiden verrijzen zeven podia die allemaal hun eigen muziekstijl hebben. Festivalgangers kunnen uit hun dak gaan op onder meer techno, house, trance, hardstyle, hardcore en urban. In de vallei is plek voor zo’n 40.000 bezoekers.