Nieuws/Entertainment
2419870
Entertainment

De transformatie van Wiz Khalifa

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa

Waar veel vrouwen er alles aan doen om zo snel mogelijk veel kilo’s af te vallen, streven veel mannen juist naar het tegenovergestelde. Wiz Khalifa wist in zeer korte tijd maar liefst 17 kilo aan te komen en transformeerde van en een iel, mager jongetje naar een kleerkast.

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa

De rapper heeft zijn transformatie te danken aan jiujitsu. „Ik ben ermee begonnen dankzij mijn neefjes”, vertelt hij aan Bleacher Report. „Ik was het beu om hele dagen niets te doen en wilde leren vechten.” Khalifa wordt getraind door Rigan Machado, die een zwarte band in de vechtsport heeft. „Ik vond het oké om mager te zijn, maar nu ik dertig ben, weeg ik toch liever iets meer.”

Wiz Khalifa blijkt niet alleen goed te zijn in jiujitsu, hij blijkt ook een bekwaam MMA-vechter. Insiders melden dat de rapper professioneel MMA-vechter zou kunnen worden als hij zich daar op zou toeleggen. De oprichter van de sportschool waar Khalifa traint liet al eens weten dat alleen Wiz hem pijn kan doen tijdens een gevecht. „Het klinkt gek, maar het is echt zo. Hij blijft maar doorgaan op dezelfde plekken tijdens een gevecht.”