Nieuws/Entertainment
2419927
Entertainment

Dee is klaar met beschuldigingen

Het leven van een (semi-)Bn’er gaat niet altijd over rozen. Alle ups, maar vooral ook de downs worden met heel de wereld gedeeld en dat kan soms flink wat gevolgen hebben. Sinds Enzo Knol en Dee uit elkaar zijn, wordt Dee steevast beschuldigd van vreemdgaan en daar is de blondine inmiddels helemaal klaar mee.

„Ik word helemaal gestoord van de vreemdgaan beschuldigingen”, schrijft ze op haar Instagram. „Enzo en ik zijn uit elkaar gegaan omdat jeugdliefdes nou eenmaal niet altijd uitlopen op een perfect huwelijk. Hoe graag je ook zou willen.”

Ze legt uit dat zij en Enzo hadden besloten het nieuws wat later naar buiten te brengen, omdat ’het de vorige keer voor heftige commotie zorgde, en dat is zwaar.’ „Wij zijn geen Temptation Island koppel waarin alles draait om drama, wij zijn gewoon twee mensen die nu voor hun eigen weg kiezen. Dus nee, er is geen sprake van drama, gossip of leugens. We zijn altijd transparant geweest naar jullie, maar ik kies er nu voor om mijn privéleven op de achtergrond te houden.”

De YouTube-ster maakt wel duidelijk actief te blijven op sociale media, maar wil niet meer haar complete leven delen. „Het zou mij enorm helpen om rustig mijn leven te leiden in plaats van steeds op mijn hoeden te zijn voor speculaties of beschuldigingen. (...) Ik respecteer de mensen in mijn omgeving en vind dat zij niet verplicht zijn om (direct) in de spotlight te treden.”