Nieuws/Entertainment
2420146
Entertainment

Dit zijn Kylie’s meest bizarre verjaardagscadeaus

Kylie Jenner had een verjaardag om nooit te vergeten. Vrijdagavond gaf ze een groot feest in club Delilah in West-Hollywood. Het restaurant was speciaal voor Kylie Jenners 21e verjaardag met roze bladgoud bekleed, maar dat blijkt niet het enige bizarre van de avond. De socialite is overladen met extreem luxe cadeaus.

Haar feestje kwam vannacht ten einde, maar zaterdag is Kylie Jenner pas echt jarig. En terwijl de jarige job waarschijnlijk nog volop na geniet van haar feestje, wordt beetje bij beetje meer bekend over alle exorbitante cadeaus die ze heeft gekregen.

Zo kreeg het 21-jarige model, dat inmiddels bijna miljardair is, van haar vriend Travis Scott een vintage Rolls Royce uit 1950. Op Instagram plaatste ze een filmpje waarin te zien is hoe ze verrast wordt met duizenden rode roden in haar tuin en op de oprijlaan de Rolls Royce met daaromheen een grote rode strik. De auto kost tussen de 21.000 en 262.000 euro.

Maar daar hield de luxe niet op. Kylie kreeg ook nog een roze Can-Am Spyder (een motor) ter waarde van 18.000 euro, een tafeltennistafel, een enorme koffer van Goyard (tussen de 4.500 en 450.000 euro) die vermoedelijk gevuld is met make-up en een kofferset van Louis Vuitton.

Ondanks al deze luxe is Kylie het meest gelukkig met een heel ander cadeau: „Vanavond vier ik mijn verjaardag met mijn meest bijzondere cadeau. Wat was mijn leven zonder jou, Stormi. Ik houd van je”, schreef ze vrijdag op Instagram bij een foto van haarzelf en haar dochter.