Nieuws/Entertainment
2420271
Entertainment

Kim Kardashian probeerde trouwring te verstoppen

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian wist al vrij snel dat haar huwelijk met basketballer Kris Humphries gedoemd was om te falen. Ook had ze al vrij snel door dat Kanye West haar rebound zou zijn. Tijdens een ontmoeting met de rapper besloot ze haar trouwring dan ook te verstoppen.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

„Weet je, ik heb het gewoon verpest en heb het mezelf heel moeilijk gemaakt”, vertelt Kim in een Amerikaans radio-interview met Big Boy over haar eerdere huwelijk met Kris. Ook laat ze weten dat ze wist dat Kanye West toen al verliefd op haar was.

„Ik heb dit verhaal nooit eerder verteld, maar ik moest een award uitreiken waarvoor Kanye genomineerd was. Ik ontmoette hem backstage en later bleken we aan dezelfde tafel te zitten. Ik droeg een grote ring, want ja, ik was getrouwd. Ik praat veel met mijn handen en ik zag dat hij steeds naar mijn trouwring keek. Hij zag er uit alsof zijn hart gebroken was.”

Om zijn gevoelens te sparen, besloot ze haar ring het verdere gesprek te verbergen. „Ik ben de rest van het diner op mijn hand gaan zitten. En ik praatte dus ook met maar een hand.” Kardasian merkte dat Kanye en zijn vriend het over haar hadden. „Hij zei iets van: ’Gast, ze is twee weken geleden getrouwd’. Er is niets gebeurd, maar toen ik twee weken later naar New York ging wist ik dat ik een fout had gemaakt.”

Kim was 72 dagen getrouwd met Kris Humphries. Zes maanden nadat ze de scheiding had aangevraagd begon ze pas te daten met Kanye.