Nieuws/Entertainment
2420532
Entertainment

David Hasselhoff wil geen kinderen met Hayley Roberts

David Hasselhoff en Hayley Roberts

David Hasselhoff en Hayley Roberts

David Hasselhoff, die al twee kinderen heeft met zijn ex Pamela Bach, is onlangs getrouwd met zijn nieuwe grote liefde Hayley Roberts. Hoewel ze heel gelukkig zijn samen, willen ze hun gezin niet uitbreiden met meer kinderen omdat ze de verantwoordelijkheid te groot vinden.

David Hasselhoff en Hayley Roberts

David Hasselhoff en Hayley Roberts

In een interview met OK! Magazine vertelt David dat ze het nog niet echt over gezinsuitbreiding hebben gehad, maar dat het vooral aan Hayley ligt of er nog nageslacht komt. „Maar ik denk dat ze zich realiseert wat haar zus doormaakt en hoe groot de verantwoordelijkheid is”, reageert Hasselhoff.

„Ik heb ook gewoon niet de behoefte om moeder te worden, nooit gehad ook”, vult Hayley haar man aan. „Ik houd heel veel van mijn nichtje en neefje en ik kan hen al mijn liefde geven. Ik vind het geweldig om bij hen te zijn, maar het is een grote verantwoordelijkheid. Ik ben daar nog helemaal niet klaar voor. Ik ben altijd onderweg. Ik vind ouders fantastisch. Ik heb er nooit bij stil gestaan hoe zwaar het is, totdat ik het bij mijn zus zag.”