Nieuws/Entertainment
2420850
Entertainment

’Energieke’ Pink terug op podium na ziekte

Pink

Pink

Pink stond zaterdagavond weer op het podium. De 38-jarige zangeres, die de afgelopen dagen meerdere concerten moest afgelasten vanwege gezondheidsproblemen, maakte tijdens haar concert in Sydney een ’energieke indruk’. Dat schrijven Australische media.

Pink

Pink

Pink stond kort stil bij de gebeurtenissen van de laatste tijd. „Ik hoop niet dat ik jullie week verknald heb. Het spijt me als dat wel zo is. Vanavond gaan we een feestje bouwen.” De zangeres moest haar tournee door Australië tijdelijk stilleggen vanwege een infectie, zondag werd ze zelfs korte tijd opgenomen in een ziekenhuis in Sydney.

Volgens Australische media was er zaterdag niets te merken aan Pink, die haar publiek vermaakte met een energieke show vol acrobatische stunts. In het publiek stonden een paar beroemdheden, blijkt uit Instagramberichten van de zangeres. Zo woonden Katy Perry en Hugh Jackman de show bij. De acteur was diep onder de indruk van Pink, liet hij weten via sociale media. „Een van de beste concerten die ik ooit heb gezien! En ze is de hele week ziek geweest, wat een inspiratiebron.”