Nieuws/Entertainment

Katie Price wil nog dit jaar opnieuw trouwen

Katie Price

Katie Price

Hollandse Hoogte

Het gezegde luidt ’driemaal scheepsrecht’, maar Katie Price hoopt op succes bij de vierde poging. Het voormalig glamourmodel wil graag voor de vierde keer in het huwelijksbootje stappen, ditmaal met Kris Boyson met wie ze nu een paar maanden aan het daten is.

Katie Price

Katie Price

Hollandse Hoogte

Als het aan Katie ligt trouwt ze nog deze kerstmis met de personal trainer. „Katie heeft het er geregeld over dat ze voor altijd bij hem wil blijven”, vertelt een bron aan The Mirror. „Het is haar droom om op een strand in Thailand te trouwen.”

Price zou al een aantal vrienden, waaronder Kerry Katona, hebben gevraagd om haar bruidsmeisje te zijn. Ook haar schoonheidsspecialiste Lou en haar beste vriendin Dionne heeft ze benaderd. Kerry was ook bij haar eerste bruiloft met Peter André haar bruidsmeisje.

Ondanks haar wens opnieuw te trouwen, kan Katie nog geen concrete plannen maken. Ze ligt op dit moment nog in scheiding met echtgenoot nummer drie, Kieran Hayer. Bovendien gooit haar financiële situatie vooralsnog roet in het eten. En, -misschien nog wel het belangrijkst van allemaal- ze moet Kris nog overtuigen. Hij maakte onlangs namelijk bekend voorlopig niet aan trouwen te denken. Boyson wil Price eerst beter leren kennen.