Nieuws/Entertainment
2421728
Entertainment

Zoon duwt Chris Hemsworth in brandende kaarsen

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth is met zijn gezicht in de taart geduwd door zijn vierjarige zoontje. Helaas voor de Thor-acteur stonden er brandende kaarsen in het gebak.

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Chris vierde zaterdag zijn 35e verjaardag en dus was het tijd voor taart. Op Instagram plaatste hij een foto van zijn vrouw Elsa Pataky, zichzelf en zijn (nog intacte) verjaardagstaart. „Meteen na het maken van deze foto, heeft mijn zoon mij op brute wijze aangevallen (vanwege zijn ninja-training) en sloeg mijn gezicht in de brandende kaarsen. Ik zal nu Deadpool spelen zodra Ryan Reynolds ermee stopt”, schreef hij bij het kiekje.

Chris speelt al jaren de Marvel-god Thor terwijl Marvel-antiheld Deadpool, wiens gezicht onder de littekens van brandwonden zit, wordt vertolkt door Ryan Reynolds. Aangezien Reynolds een notoire grappenmaker is, sprong hij gelijk bovenop de tweet van Hemsworth. „Raar. Mijn dochter heeft mij ZOJUIST in het rechteroog gestoken. (Ze is geen ninja, maar ze IS wel een beetje een eikel). Het punt is, we kunnen eindelijk wisselen van rol...” De acteur verwijst daarmee naar het personage van Chris dat een oog verloor in een van de Marvel-films.