Nieuws/Entertainment
2423953
Entertainment

Eva Longoria wil nog niet denken aan werken

Eva Longoria geniet zo van het moederschap en het samenzijn met haar zoontje Santiago, dat ze paniekaanvallen krijgt bij de gedachte weer aan het werk te moeten. Dat zegt de actrice in een interview met Hello! Magazine.

Santiago werd geboren op 19 juni en sindsdien leeft Eva op een grote blauwe wolk. „Het is werkelijk magisch. Je bent in het ziekenhuis, nog een beetje sloom en moe van de bevalling en er zijn veel mensen om je heen. Artsen, zusters...noem maar op. Maar het leek net of al die ruis wegviel en Santiago en ik alleen met z’n tweetjes in de kamer waren. Hij was meteen zo alert, net alsof hij me herkende”, aldus Eva.

„Het idee dat ik straks weer aan het werk moet, daar draait mijn maag nu al van om. Ik wil er nu ook nog niet aan denken, want ik mis hem al als hij een paar uurtjes slaapt. Dan kan ik niet wachten totdat hij wakker wordt en ik weer heerlijk met hem kan knuffelen, hem kusjes kan geven en uren naar hem kijken.”

De Desperate Housewives-actrice pakt haar werk over een paar weken weer op, als ze de nieuwe dramaserie Grand Hotel gaat produceren.