Nieuws/Entertainment
2431420
Entertainment

ZIEN: Eva Longoria zonder make-up

Eva Longoria

Eva Longoria

Eva Longoria heeft als kersverse moeder beduidend minder tijd om aan haar uiterlijk te besteden. Daarom liet ze het opmaken maar even zitten, toen ze maandagavond met haar liefje uit eten ging in Beverly Hills.

Eva Longoria

Eva Longoria

Met een glanzende zwarte blouse op een witte broek zag de actrice er toch elegant uit, zo tonen de foto’s van Daily Mail. In juni verwelkomde de 43-jarige hun kindje Santiago, van haar man José, die zelf al drie kinderen heeft uit een eerdere relatie.

Toen Eva zich laatst wél volledig had opgedoft voor haar verschijning in de Britse tv-show Lorraine, grapte ze nog: „Ik was Santiago de borst aan het geven, de eerste keer dat ik mijn haar en make-up had gedaan en mijn baby keek naar me met een blik van: ’Wie is deze vrouw, waar is mijn mammie?’.”

Volgens haar kwamen alle cliché’s uit die ze ooit gehoord had, toen ze Santiago voor het eerst in haar armen hield. „Je leven gaat veranderen, je gaat zoveel van hem houden. Mijn hart barst haast uit mijn lichaam als ik hem zie.” En daarbij vergeleken is een avondje make-uploos uitgaan als gevolg van het moederschap maar een geringe opoffering.