Nieuws/Entertainment
2433518
Entertainment

Mishandelde prostituee opent aanval op Jan Ullrich: ’Hij wilde onbeschermde seks’

Het leven van Jan Ullrich verloopt allesbehalve vlekkeloos de laatste tijd. De voormalig winnaar van de Tour de France is opgenomen in een psychiatrische inrichting, heeft een drank- en drugsprobleem en wordt beschuldigd van mishandeling van een prostituee. En laat die dame nou net een interview gegeven hebben...

De Nigeriaanse vertelt via een tussenpersoon haar verhaal aan Bild. Zo vertelt ’Brandy’ dat ze in de lobby voor drie uur een som van zeshonderd euro betaald kreeg. Toen ze vervolgens naar de hotelkamer van Ullrich vertrok, weet ze niet wat ze ziet. „Ik trof een kamer vol drugs aan. Op de grond lagen gebruikte condooms en twee lege flessen whiskey. Ullrich lag naakt op het bed, met een andere fles whiskey in zijn hand.”

De vlam slaat al snel in de pan bij de voormalig wielrenner, zo vertelt ’Brandy’. „Hij reageerde verdoofd en werd al snel opdringerig. Ik vroeg hem om me met respect te behandelen. Ik wou eerst afspraken met hem maken. Hij wilde onbeschermde seks, ik weigerde. Toen heeft hij me beledigd: ’Ik heb je toch betaald, slet.’”

Voor de callgirl is de maat vol en ze belt haar chauffeur om haar op te komen halen. Ullrich wordt hier zo boos om dat hij haar vervolgens te lijf gaat. ’Brandy’ probeert zich in de badkamer te verschuilen, maar als hij haar te pakken krijgt, wurgt hij haar „tot het zwart voor haar ogen wordt.”

De 44-jarige Duitser wordt in de nacht van donderdag op vrijdag gearresteerd in Frankfurt.