Nieuws/Entertainment
2434164
Entertainment

’Liam Payne op vakantie met nieuwe liefde’

Liam Payne is inderdaad weer gelukkig in de liefde. Een paar weken nadat duidelijk werd dat zijn relatie met Cheryl op de klippen was gelopen, is de zanger innig gespot met model Cairo Dwek. De tortelduifjes genoten van een vakantie in Italië.

Liam en Cairo werden hand in hand en kussend gespot, is te zien op foto’s die The Sun publiceerde. De voormalig One Direction-zanger kent de twintigjarige Amerikaanse Cairo al langer. Vorige maand werden de twee al samen gezien in de Franse badplaats Cannes. Dit keer is echter „overduidelijk” dat Liam en Cairo een stelletje zijn. „Er is geen twijfel over mogelijk”, zei een ooggetuige tegen The Sun. Hij zag de twee „gepassioneerd zoenen.” „Ze konden geen genoeg van elkaar krijgen.”

Vorige week werd de 24-jarige zanger nog gezien met Instagrammodel Maya Henry. Vervolgens werd de achttienjarige getipt als Liams nieuwe liefde, maar volgens vrienden van de zanger was hij nog niet klaar voor een nieuwe relatie.

Liam en Cheryl, die vorig jaar maart zoontje Bear verwelkomden, maakten zes weken geleden bekend uit elkaar te zijn. Geruchten dat hun liefde na 2,5 jaar was bekoeld, deden al langer de ronde. In een verklaring lieten Liam en de 35-jarige Cheryl weten vrienden te blijven.