Nieuws/Entertainment
2438930
Entertainment

Antje Monteiro vlucht naar wc door Mamma Mia

Antje Monteiro

Antje Monteiro

Antje Monteiro heeft na vijftien jaar weer een hoofdrol te pakken in een muzical en kruipt hiervoor in de huid van Donna in Mamma Mia!. Maar hoe ervaren Antje ook is, ook een professional heeft het soms net iets te zwaar. Tijdens de repetities voor de musical heeft ze dan ook flink moeten huilen.

Antje Monteiro

Antje Monteiro

„Een storm aan gevoelens raast door mijn lichaam. Ik denk aan mijn eigen kind, die al zo groot is, zo veel talent heeft en zo succesol is, gaat trouwen en wie ik mag weggeven, ik denk aan mijn eigen leven, aan mijn moeder die ik pas ben verloren en dat ik geen dochter meer ben””, legt Antje uit in haar blog wanneer ze vertelt over de repetities voor Mamma Mia!.

„Ik kan de laatste zinnen niet meer zingen. De regisseur vindt het prachtig. Ik ga naar de wc en laat mijn tranen de vrije loop. Zucht, recht mijn rug, knap mezelf voor de spiegel een beetje op en loop terug. We doen de scene en de song nog een keer. Dit keer laat ik de gevoelens toe, maar besluit dat Donna nooit zal huilen. Ze houdt het bij zich. Het lukt. En dit keer zijn het de collega’s aan de zijkant die huilen.”