Nieuws/Entertainment

Seth Rogen schaamt zich voor sekstweet moeder

Mays/Variety/REX/Shutterstock

Komiek Seth Rogen is 35 jaar, maar zijn moeder kan hem nog altijd het schaamrood op de kaken bezorgen.

Mays/Variety/REX/Shutterstock

Seth deelde woensdag een tweet van zijn moeder, die haar gedachten had laten gaan over ontspannende momenten in haar leven. „In slaap vallen na seks is als de Savasana-houding na yoga”, aldus Sandy Rogen. In niet mis te verstane bewoordingen liet de komiek haar met „Jesus f*cking Christ, mom” weten dat dat wel een erg intiem hersenspinsel was om op social media te delen. Ma Rogen liet zich echter niet zo makkelijk de les lezen. „Het is gewoon een observatie van het leven”, liet ze haar zoon plagend weten. Seth wist daar niets anders op te zeggen dan „Whatever...”

Seth en zijn moeder dollen vaker op Twitter. Vorig jaar schreef de Canadese komiek na een tweet van zijn moeder over pindakaas „al geef je me een miljard, ik zou niet weten waar ze het over heeft”, waarop Sandy antwoordde: „Als je je telefoon eens zou opnemen, zou je het weten.”

Een andere acteur vond het bericht van Sandy woensdag overigens wel heel grappig. Russell Crowe deelde haar ’sekstweet’. „De moeder van Seth Rogen is geweldig”, schreef de Gladiator-ster daarbij.