Nieuws/Entertainment
2452161
Entertainment

Selena Gomez eert vriendinnen met tattoo’s

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez heeft er twee tatoeages bij. De 26-jarige zangeres liet de nummers vier en één vereeuwigen op haar lichaam.

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena en drie vriendinnen lieten het nummer vier tatoeëren. Bij Gomez kwam het nummer terecht op haar onderarm. „Omdat deze vrouwen al zeven jaar aan mijn zijde staan”, legt ze haar tatoeage uit. „Vier, omdat jullie mijn vier zijn voor de rest van mijn leven. Ik houd van jullie dames. Jullie inspireren mij om beter te worden, sterker en dichter bij God te zijn. En we hebben al de meest gestoorde dingen meegemaakt. Ik kan niet wachten op nog eens 50 jaar!!”

De ex van Justin Bieber liet gelijk daarna het cijfer één vereeuwigen op haar zij, net als vriendin Courtney Barry. „Tot slot, mijn echte nummer één @courtneyjbarry. Je bent een bijzondere vrouw”, schrijft Selena bij een foto van de tatoo’s op Instagram. „Je bent werkelijk hilarisch en je staat rotsvast in je geloof; een liefhebbende zus, een fantastische vriendin en een prachtige dochter.”

Met haar laatste aanwinsten staat de teller in totaal op tien tatoeages voor Gomez. Ze heeft onder meer muzieknootjes op haar pols, Romeinse cijfers in haar nek, een Arabische spreuk op haar zij en een initiaal achter haar oor.