Nieuws/Entertainment
2454934
Entertainment

Nicki Minaj jaloers op Travis Scott

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj is woedend dat haar album Queen op nummer twee in binnengekomen in de Billboard Music Charts, terwijl Travis Scott’s Astroworld op nummer één staat. Volgens haar is Scott alleen maar succesvol dankzij Kylie Jenner en hun dochter Stormi.

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki gaat als een razende tekeer op Twitter over haar positie in de Amerikaanse hitlijst. Ze is ervan overtuigd dat Travis vals speelt, omdat hij via Kylie en Stormi reclame maakt voor zijn album.

Er zijn meer dan 50.000 exemplaren van Astroworld verkocht, maar toch vindt Minaj het onterecht dat hij de lijst aanvoert. „Hij weet best dat hij niet echt op nummer één staat”, schrijft ze op Twitter. „Ik heb bloed, zweet en tranen in mijn nieuwe album gestopt, terwijl Travis alleen maar aan Kylie heeft gevraagd zijn album te noemen. Ik moet hier echt om lachen.”

Haar volgers zijn niet gecharmeerd van haar jaloerse gedrag. Ze vinden het belachelijk dat ze zich zo druk maakt om de cijfers en dat ze de schuld geeft aan een baby. Ook wordt haar meermaals duidelijk gemaakt dat ze gewoon moet accepteren dat er minder exemplaren van haar album zijn verkocht en ze gewoon beter haar best moet doen als ze de beste wil zijn.