Nieuws/Entertainment
2459054
Entertainment

Paris Jackson zegt sorry en verdedigt zich

Paris Jackson heeft zich verontschuldigd nadat ze kritiek had gekregen voor het poseren voor de cover van Harper’s Bazaar in Singapore. De dochter van Michael Jackson, die biseksueel is, was zich niet bewust van het feit dat homoseksualiteit in Singapore bij wet verboden is.

De modeontwerpster had de cover op Instagram gepost maar besloot na de kritiek deze te verwijderen. „Ik wist het niet, het spijt me. Ik was dankbaar voor de kans die ik kreeg, maar ik ga de post nu verwijderen”, aldus Paris in een volgende post.

Jackson bekijkt haar verschijnen op de cover ook van een andere kant. Ze ziet het feit dat een lid van de LHBTQ-gemeenschap op een cover verschijnt in een land waar homoseksualiteit illegaal is als een doorbraak.

„Ik wil graag toevoegen dat iemand, die openlijk deel is van de (LHBTQ-)gemeenschap, op de cover van een blad staat in een land dat tegen deze gemeenschap is, toegejuicht zou moeten worden. Is dat geen stap in de goede richting? Nogmaals het spijt mij zeer. Ik wilde niet hypocriet zijn of iemand pijn doen”, schrijft ze in een tweet.