Nieuws/Entertainment
2461073
Entertainment

MTV bevestigt terugkomst The Hills

The Hills keert inderdaad terug op de buis. MTV bevestigde de geruchten maandag voorafgaand aan de uitreiking van de MTV VMA. Onder anderen Heidi Montag en Audrina Patridge verschenen op de rode loper.

The Hills, dat tussen 2006 en 2010 te zien was op MTV, krijgt volgend jaar een reboot, The Hills: New Beginnings. De originele castleden keren terug en geven opnieuw een kijkje in hun luxe leventje in Los Angeles. Lauren Conrad is niet van de partij. De blondine, een van de hoofdpersonages van de serie, heeft besloten zich toe te leggen op de opvoeding van haar zoon en haar werk.

De veelbesproken Heidi Montag en haar man Spencer Pratt zijn wel van de partij. Ook hun één jaar oude zoontje Gunner Stone zal zijn opwachting maken in The Hills: New Beginnings.

The Hills ontstond in 2006 als spin-off van de realityserie Laguna Beach: The Real Orange County, die van 2004 tot 2006 op de buis was. De serie was een geacteerde realityserie waarin het leven van rijke kinderen in Beverly Hills werd gevolgd, een knipoog naar de tv-serie Beverly Hills 90210. Laguna Beach en The Hills werden een groot succes, de persoonlijke drama's van Lauren en haar vriendinnen hielden veel fans bezig. Ook de vraag wat echt was en wat geacteerd werd, hield de kijkers zoet.