Nieuws/Entertainment
2464746
Entertainment

Sarah Jessica Parker baseert kledinglijn op tweedehandsjes

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Ze mag dan wel bekend zijn geworden als echt fashionista in Sex & the City, is het echte leven houdt actrice Sarah Jessica Parker juist erg van tweedehandsjes. Sterker nog, haar nieuwe kledinglijn is zelfs gebaseerd op tweedehands kleding.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

„lk kom uit een groot gezin en wij droegen altijd tweedehands kleding. Het was heel normaal om kleding door te geven aan elkaar en te delen”, vertelt Parker aan The Hollywood Reporter. „Nu nog steeds deel ik kleding met mijn neven en nichten. We besteden super veel tijd aan het uitzoeken van elkaars kleren.”

Tweedehands kleding blijkt dan ook de grote inspiratiebron voor haar nieuwe collectie. „Mijn moeder heeft alles wat ik als kind heb aangehad bewaard, dus nu dragen mijn dochters mijn kleren van vroeger. Ik vond het heel leuk om met dat idee in mijn hoofd mijn nieuwe collectie te ontwerpen.”

De lijn bestaat uit jeans, truien met konijnenprint, jurkjes, rugby shirts en een rugzak van nepbont. „Ik houd van die knipoog naar het verleden. De kleding is op een bepaalde manier tijdloos.”