Nieuws/Entertainment
2464873
Entertainment

Madonna: ’Ik was nooit van plan een eerbetoon te brengen aan Aretha!’

Madonna

Madonna

Madonna mocht maandagavond een eerbetoon brengen aan Aretha Franklin tijdens de MTV Video Music Awards, maar haalde zich de woede op de hals, omdat haar toespraak helemaal over haarzelf ging. De Queen of Pop bijt nu van zich af. „Mijn speech was nooit bedoeld als tribute!”

Madonna

Madonna

„Ik werd gevraagd de presentatie op me te nemen van Video van het Jaar”, schrijft Madonna op Instagram bij een foto van haarzelf en winnares Camilla Cabello. „Vervolgens hebben ze me gevraagd wat anekdotes te vertellen over mijn persoonlijke ervaring met Aretha Franklin. Ik heb dus een deel van mijn reis gedeeld en Aretha bedankt voor het feit dat ze mijn inspiratie was.”

„Het is nooit mijn intentie geweest om een eerbetoon aan haar te brengen!”, gaat ze verder. „Dat zou onmogelijk zijn in de twee minuten die ik kreeg en te midden van alle herrie en drukte die een award uitreiking met zich meebrengt. Ik zou haar nooit recht kunnen doen in deze context of omgeving. Helaas hebben de meeste mensen maar een hele korte aandachtsspanne en zijn ze er als de kippen bij om commentaar te geven. Ik houd van Aretha! R.E.S.P.E.C.T.”