Nieuws/Entertainment
2466556
Entertainment

Rapper Boef voor de rechter

Rapper Boef

Rapper Boef

Rapper Boef moet zich 11 september voor de rechter verantwoorden voor drie snelheidsboetes. In juni 2016 deelde hij een video waarin te zien was dat hij met 300 kilometer per uur door Tilburg en Berkel-Enschot reed. Het is niet bekend wanneer en waar de andere twee snelheidsovertredingen plaatsvonden.

Rapper Boef

Rapper Boef

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie laat aan Omroep Brabant weten tijdens de zitting met een verklaring te komen over waarom het zo lang heeft geduurd voordat de rechter zich over de zaak buigt.

Het is niet de eerste keer dat Rapper Boef voor de rechter moet verschijnen. In januari vorig jaar werd hij veroordeeld tot een taakstraf van tachtig uur waarvan de helft voorwaardelijk voor het beledigen van een politieagent. Ook hield hij zich niet aan de gedragsaanwijzing die hij kreeg nadat hij in september 2016 was opgepakt. In mei vorig jaar kreeg hij bovendien nog twintig uur taakstraf voor het vernielen van een politieauto. Hij was twee maanden daarvoor op die wagen gesprongen om een foto te maken.