Nieuws/Entertainment
2467150
Entertainment

Gezellig middagje shoppen met dochters om weer op te laden

Angelina Jolie trekt zich even terug uit voogdijstrijd...

Angelina Jolie met Shiloh en Zahara Jolie-Pitt

Angelina Jolie met Shiloh en Zahara Jolie-Pitt

Sinds Angelina Jolie teruggekeerd is van de filmset in Londen, neemt ze even wat tijd voor zichzelf met de kinderen. En die tijd is welkom, om even te ontkomen aan alle energie die ze in de voogdijstrijd met ex Brad Pitt stopt.

Angelina Jolie met Shiloh en Zahara Jolie-Pitt

Angelina Jolie met Shiloh en Zahara Jolie-Pitt

De actrice, die net de opnames van de film Maleficent 2 achter de rug heeft, werd gezien terwijl ze met haar oudste dochters Shiloh (12) en Zahara (13) aan het winkelen was in de stad. Dat bracht haar duidelijk wat ontspanning, er kon eindelijk weer een lachje af bij Angelina, die de afgelopen weken een verbitterde strijd leverde met Brad Pitt.

Daarin verloor ze terrein en werd ze gedwongen om haar ex-man om de dag een afgemeten aantal uur met de kinderen te geven. Ook streed ze voor meer alimentatie, waarop Brad verklaarde dat de acht miljoen die hij haar voor haar huis geleend had en de 1,3 miljoen aan rekeningen die hij had voldaan, moest volstaan.

Maar dat alles zet Angelina Jolie tijdens het shoppen even van zich af. Een paar dagen geleden gaf ze volgens bronnen van Daily Mail al aan dat haar woede langzaam aan het verdwijnen was en ze meer openstond voor een vreedzame oplossing. Nu heeft ze hun oudste twee dochters even helemaal voor zichzelf en niemand die daar op dit moment tussen komt.