Nieuws/Entertainment
2469722
Entertainment

Stuntman in coma na opnames MacGyver

Promobeeld voor MacGyver
Lucas Till and George Eads

Promobeeld voor MacGyver Lucas Till and George Eads

Tijdens de opnames van serie MacGyver is één van de stuntmannen ernstig gewond geraakt. Justin Sundquist wordt volgens Deadline kunstmatig in coma gehouden in een ziekenhuis in Atlanta om hersenletsel te voorkomen.

Promobeeld voor MacGyver
Lucas Till and George Eads

Promobeeld voor MacGyver Lucas Till and George Eads

Het ongeluk zou maandag al zijn gebeurd toen Sundquist van een rijdend voertuig in een andere moest overstappen. Na het incident was hij nog bij bewustzijn. Zender CBS zei in een verklaring mee ter werken met de autoriteiten die het ongeval onderzoeken. „Maar onze eerste zorg ligt nu bij Justins toestand en gezondheid.”

De stuntman klaagde vorig jaar CBS nog aan nadat hij tijdens de opnames van Hawaii Five-0 door een auto was geraakt. Hij beweerde dat de set te hectisch was, en daardoor de veiligheid van het stuntpersoneel in het gedrang kwam. Ook stelde hij in de aanklacht dat de productiemaatschappij van de serie oogluikend toestond dat belangrijke beveiligingsmedewerkers onder de invloed waren van pijnstillers.

Sundquist is een ervaren stuntman. Bij Hawaii Five-0 was hij de stand-in van hoofdrolspeler van Alex O’Loughlin. Vorig jaar voerde hij de stunts uit van Tom Middleston voor de film Kong: Skull Island. Het is niet duidelijk voor welke acteur hij inviel tijdens de opnames van MacGyver.