Nieuws/Entertainment
2469738
Entertainment

Lena Dunham in nieuwe Tarantino

Lena Dunham

Lena Dunham

Lena Dunham heeft een rol in de nieuwe film van Quentin Tarantino. Ook Maya Hawke, de dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman, is te zien in Once Upon A Time In Hollywood.

Lena Dunham

Lena Dunham

De films speelt zich af in het Los Angeles van 1969. Leonardo DiCaprio speelt Rick Dalton, een acteur die niet meer aan de bak komt waardoor ook z’n stuntman, gespeeld door Brad Pitt, het moeilijk heeft.

Het verhaal is gelinkt aan de moordpartij door de Manson Family dat jaar; de buurvrouw van Dalton is Sharon Tate. De actrice en vier anderen werden in 1969 omgebracht door sekteleden van Charles Manson. De vrouw van Roman Polanski was op dat moment achtenhalve maand zwanger. Ook haar ongeboren baby, een jongen die de regisseur de naam Paul gaf, haalde het niet.

Al Pacino speelt in Once Upon A Time In Hollywood de agent van Rick Dalton. Eerder werd al bekend dat ook Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning en Emile Hirsch een rol hebben in de film, die in augustus 2019 uitkomt. Wie Lena en Maya precies gaan spelen, is nog niet duidelijk.