Nieuws/Entertainment
2470084
Entertainment

Glennis had nog nooit van ’Never Enough’ gehoord

Glennis Grace

Glennis Grace

Glennis Grace heeft de halve finale gehaald met haar versie van Never Enough uit de film The Greatest Showman. Ze blies de jury, het publiek en de Amerikaanse kijkers omver, en dat blijkt nu nog specialer dan gedacht. De zangeres kende het nummer namelijk nog helemaal niet!

Glennis Grace

Glennis Grace

In een interview met Talent Recap na afloop van haar optreden dinsdagnacht, verklapt Glennis dat het nummer niet haar eigen keuze was. „Ik kende het nummer niet eens, de mensen van de muziekafdeling van AGT hebben het uitgekozen”, verklaart ze. „Ze hebbend dat goed gedaan denk ik. We hadden veel opties, maar dit was gewoon het nummer dat ik moest doen. Het voelde meteen goed. Ik houd van dit nummer.”

Op de vraag of ze bij de volgende ronde zelf een nummer mag uitkiezen, reageert Glennis resoluut. „Ik mag altijd zelf kiezen, maar ik ben blij dat zij met dit nummer kwamen. Maar ik ben heel nieuwsgierig. Ik heb ze ook gevraagd wat voor lied ze voor me in gedachten hebben als ik de halve finale haal. Want dit is al de top. We zullen dus gewoon moeten afwachten.”