Nieuws/Entertainment
2472442
Entertainment

’Ik ga mensen verrassen’

Eva Koreman nieuwe presentator 3voor12 Radio

Eva Koreman

Eva Koreman

3voor12 Radio heeft een nieuwe presentatrice gevonden. Eva Koreman is de opvolgster van Roosmarijn Reijmer, die 3FM in december verliet. Eva is vanaf 3 september elke maandag- tot en met donderdagavond te horen, maakte de VPRO donderdag bekend.

Eva Koreman

Eva Koreman

„Het warme bad van muziekliefde en eigenzinnigheid dat zo typerend is voor 3voor12 Radio, is als thuiskomen voor me”, zegt Eva, die nu nog vier dagen per week bij BNNVARA een lunchshow maakt op 3FM. „Ik vind weinig leuker dan mensen verrassen, zowel in het dagelijks leven als op de radio. Dat ga ik nu in de avond doen. Hoewel ik overdag presenteren ook fijn vind, klopt mijn hart vooral sneller voor het pionieren, het brengen van nieuwe muziek. Bij 3voor12 Radio neem ik de luisteraar graag mee op avontuur!”

Volgens eindredacteur Niels Aalberts past Eva perfect bij het VPRO-programma. „3voor12 Radio is de muzikale kraamkamer op 3FM. Het programma signaleert en draait graag als eerste de nieuwste muziek. Eva’s kennis over en liefde voor nieuwe muziek sluit volledig aan bij de essentie van ons programma en onze rol op NPO 3FM.”