Nieuws/Entertainment
2473355
Entertainment

Johan Vlemmix pikt uitstel rechtszaak niet

Johan Vlemmix

Johan Vlemmix

Johan Vlemmix vindt het heel vervelend dat de rechtszaak tussen hem en Patricia Paay vertraging oploopt. De twee zouden elkaar volgende week in de rechtbank treffen, maar nu Paay zonder advocaat zit gaat dat niet door.

Johan Vlemmix

Johan Vlemmix

„Ik eis dat de zitting doorgaat”, reageert Vlemmix. Dat is niet mogelijk, volgens de rechtbank Oost-Nederland zijn beide partijen verplicht om met een advocaat ter zitting te verschijnen. Paays advocaat Johan Langelaar stapte eerder deze week op, zoals deze krant woensdag meldde.

De diva heeft nu tot 12 september de tijd om hem te vervangen. Daarna worden de agenda’s weer getrokken om een nieuwe zittingsdatum te plannen. Volgens een woordvoerder van de rechtbank kan het „nog een tijdje duren” voor de zaak verdergaat.

„Ik had alles geregeld voor dinsdag, dit accepteer ik niet. Ik ben het hier niet mee eens”, zegt Vlemmix, die door Paay werd gedaagd omdat hij van plan was levensechte poppen van de diva op de markt te brengen. „Zij daagt mij en als zij haar zaken niet op orde heeft, dan is dat haar probleem.”

Vlemmix wil de zaak het liefst zo snel mogelijk afronden. „Ik word hier niet vrolijk van. Dit is al een zaak die nergens over gaat en dan ga je hem ook nog vertragen. Zij doet zo moeilijk.”