Nieuws/Entertainment
247754764
Entertainment

Merel Westrik in verwachting van eerste kindje

Merel Westrik (41) en haar vriend, voormalig RTL Nieuws-collega Pepijn Crone, verwachten samen hun eerste kindje. Het blijde nieuws maakt de presentatrice vrijdagavond bekend op Instagram.

„Nieuw jaar. Nieuw leven. 💫 Opdat 2021 voor jullie allemaal een jaar mag zijn vol verwondering. En vol lichtjes als het even donker wordt. Dan de credits, niet onbelangrijk bij een foto: de helft van het copyright ligt bij @pepijn.crone ❤️ En de foto werd gemaakt door @martika_avalon #nog4maanden”, schrijft ze bij een foto van zichzelf waarop haar groeiende buik goed zichtbaar is.

Pepijn heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie. Merel heeft geen geheim gemaakt van haar kinderwens. Zo vertelde ze eerder al eens aan De Volkskrant: „Ik ben een uitsteller, een late leerling, maar ik kan me niet voorstellen dat het me níét gaat gebeuren. Dat lijkt me heel gek.”

Maar ik vind het ook doodeng. De allergrootste verantwoordelijkheid die je kan nemen, waar je de rest van je leven aan vastzit, en waarvan je zeker weet dat al je zorgen en angsten bewaarheid gaan worden in die kinderen. Dat is nogal wat. Ik vind het altijd heel knap én onbegrijpelijk als mensen daar licht over doen”, aldus Merel.